Aanmelden

Youz, Kenter Jeugdhulp en de Hartekamp Groep hebben de krachten gebundeld! Onder de naam Sparq Jeugdhulp verzorgen de organisaties samen het grootste en meest volledige aanbod van complexe, specialistische jeugdhulp in de regio Zuid-Kennemerland en IJmond.

Aanmelden voor kinderen en gezinnen

Om je aan te melden bij Sparq Jeugdhulp, kun je ons mailen op aanmelden@sparqjeugdhulp.nl. Heb je een verwijsbrief van de (huis)arts of medisch specialist, dan ontvangen wij deze ook graag. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op over de aanmelding. 

Aanmelden voor verwijzers

Ben je (huis)arts of medisch specialist? Of medewerker van een jeugdteam, wijkteam, Veilig Thuis, instelling voor jeugd- en gezinsbescherming of jeugdreclassering? Dan kun je een kind of jongere aanmelden voor hulp bij Sparq Jeugdhulp. Zet daarvoor de verwijzing in Zorgdomein of stuur de verwijsbrief, bepaling of toekenning naar aanmelden@sparqjeugdhulp.nl.

En dan?

Nadat het formulier door het aanmeldpunt ontvangen is zetten we de volgende stappen voor je:

01

Een korte uitvraag

Als we voldoende informatie over je hebben gaan we gelijk door naar stap 2. Zo niet, dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op voor wat aanvullende informatie.

02

Je hulpvraag wordt besproken

Het uitgangspunt is ‘in één keer goed’. We kijken in het Sparq aanmeldoverleg naar wat voor jou de best passende organisatie binnen onze samenwerking is. Hierin kunnen we eventueel ook samenwerken. En als blijkt dat je beter door een andere organisatie kan worden ondersteund, helpen we je altijd bij het vinden van de best passende oplossing.

03

start hulpverlening

We starten in nauw overleg met jou de hulpverlening

Meer informatie of hulp nodig?

Stuur een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ieder kind verdient een sprankelende toekomst

een samenwerking van:

Copyright © 2022. All rights reserved.