Regio

Sparq Jeugdhulp is actief in de regio Zuid Kennemerland in de gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort en in de regio IJmond in de gemeenten Velsen, Beverwijk en Heemskerk.

Contact

Wil je contact met Sparq Jeugdhulp over de mogelijkheid om aan te melden, dan kun je dit kenbaar maken via het aanmeldformulier. Let wel op, om in aanmerking te komen voor hulp is altijd een verwijsbrief van het Centrum Jeugd & Gezin, een (huis)arts of medisch specialist nodig.

Houd er rekening mee dat er voor de meeste behandelingen wachttijden zijn. Nadat Sparq de verwijsbrief heeft ontvangen, ontvang je een uitnodigingsbrief voor een intakegesprek. Het kan even duren voordat het intakegesprek plaatsvindt.

Direct hulp / crisis

Soms is de nood zo hoog, dat er direct hulp nodig is. Bijvoorbeeld omdat je veiligheid in gevaar is. Of die van de mensen je heen. Of omdat je zelf écht geen uitweg meer ziet. Wat moet je dan doen?

Als je nog geen hulp krijgt, kun je contact opnemen met je huisarts, het centrum voor jeugd en gezin (CJG) of het wijkteam bij jou in de buurt.

Krijg je al wel hulp? Neem dan contact op met je hulpverlener of de locatie waar je wordt behandeld.

Jouw huisarts of hulpverlener kan contact met ons opnemen. Dat kan zowel als jij of je kind verkeert in een onveilige thuissituatie, als wanneer jij last hebt van acute psychiatrische klachten.

Noodgeval of zelfmoordgedachten?

Bij levensbedreigende situaties of wanneer er sprake is van acuut (levens)gevaar of ernstige overlast, bel direct 112.

Bel bij zelfmoordgedachten: 0800 0113 (gratis)
Kijk voor meer informatie op www.113.nl

Contact

ieder kind verdient een sprankelende toekomst

een samenwerking van:

Copyright © 2024. All rights reserved.